Tratamentul ridurilor si marirea buzelor
prin microinjectii (Restylane)
Chirurgie estetica
Dr. Andrei Martin
Informatii chirurgie plastica
Proceduri chirurgie estetica
Noutati
Contact si programare

 

 

Ce este Restylane?
Cum se face tratamentul?
Trebuie sa fac un test pe piele?
Exista efecte adverse ale tratamentului?
De ce buzele devin uneori umflate imediat dupa tratament?
Restylane poate fi folosit daca am urmat un peeling chimic sau LASER?
Pacientii cu diferite alergii pot fi mai sensibili la Restylane?
Cat timp dureaza efectul tratamentului cu Restylane?
Restylane devine mai dur la frig? Ce se intampla la soare?
Cum va arata pielea mea fara tratamente ulterioare?

In zilele noastre tot mai multe persoane sunt interesate sa-si corecteze ridurile fetei, sa-si modeleze conturul fetei sau sa-si mareasca volumul buzelor. Restylane, ofera pacientilor o solutie completa pentru modelare si augumentare a contururilor faciale.

Restylane este un gel, biodegradabil de NASHA (Non-Animal Stabilized Hyaluronic Acid), care este injectat in derm in cantitati mici cu un ac foarte fin. Rezultatul este instantaneu, producind un efect de lunga durata, natural, sigur si blind pentru piele.

Din momentul introducerii in practica in 1996 Restylane a fost supus unor numeroase studii clinice si histologice care demonstreaza tolerabilitatea, siguranta, eficienta si usurinta in utilizare. Astazi peste 1,500,000 tratamente au fost utilizate cu succes in intreaga lume.

Ce este Restylane?
Restylane este un gel care injectat in piele aduce un plus de volum marind buzele si atenueaza ridurile si santurile pielii. Restylane contine acid hialuronic substanta care este prezenta in organismul uman. Alte substante injectabile (dermal fillers)sunt derivate din substante animale. Acidul hyaluronic d in Restylane este non-animal.
^ sus

Cum se face tratamentul ?
In timpul tratamentului gelul este injectat in cantitati minime in piele, cu un aca foarte fin. Gelul produce distensie sub riduri, epidermul din santuri este ridicata si pelea devine neteda. Cind este folosit pentru marirea buzelor sau pentru modelarea conturului facial, Restylane aduce volum si forma zonei tratate.
^ sus

Trebuie sa fac un test pe piele ?
Nu.
^ sus

Exista efecte adverse ale tratamentului ?
Rata reactiilor la Restylane este extrem de mica. Cu toate acestea, dupa tratament pot sa apara reactii comune in legatura cu injectia, cum ar fi edem, roseata, durere, prurit, decolorare sau indurare in locul injectiei. Acestea se rezolva de obicei spontan in citeva zile dupa injectarea in piele si dupa aproximativ o saptamina dupa injectare in buze. Alte tipuri de reactii sunt foarte rare, dar aproximativ 1 din 2000 de pacienti pot avea reactii locale de hipersensibilitate constind in roseata, edem la locul de injectare, uneori afectind si tesuturile inconjuratoare. Roseata, induratia si rar acnee au fost raportate. Aceste reactii au inceput la citeva zile dupa injectare sau cu o intirziere de doua-patru saptamini si in general au fost descrise ca fiind usoare spre moderate si autolimitate in aproximativ doua sptamini. Acest text nu contine toate informatiile despre acest produs, de aceea, daca doriti mai multe informatii, consultati medicul.
^ sus

De ce buzele devin uneori foarte umflate imediat dupa tratamentul cu Restylane ?
Cauza nu este cunoscuta, dar nu exista un motiv sa credem ca este o reactie imunologica. In mod normal edemul dispare intr-o saptamina dupa injectia in buze.
^ sus

Restylane poate fi folosit daca am urmat un peeling chimic sau LASER?
Daca ati urmat recent un tratament facial este bine sa asteptati pina zona tratata este vindecata complet si pielea redevine normala(de obicei sunt suficiente sase saptamini).
^ sus

Pacientii cu diferite alergii pot fi mai sensibili la Restylane?
Pina acum, nu afost stabilita nici o conexiune intre alergii si pacientii care au raportat o reactie la Restylane.
^ sus

Cit timp dureaza efectul tratamentului cu Restylane?
Durata efectului tratamentului cu Restylane prezinta variatii individuale, si depinde de numerosi factori cum ar fi: structura pielii, modul de viata, gradul de perfectiune urmarit, tehnica de injectare. Experienta indica ca retusurile si tratamentele ulterioare prelungesc durata efectului. Majoritatea pacientelor doresc un nou tratament la aproximativ un an dupa corectia ridurilor, si dupa aproximativ sase luni dupa marirea buzelor.
^ sus

Restylane devine mai dur la frig? Ce se intimpla la soare?
Zona tratata nu trebuie expusa la caldura intensa(solar sau bai de soare)sau frig extrem in prima saptamina dupa procedura evitind riscul aparitiei inflamatiei. Cu toate acestea odata integrat in organism, Restylane se va adpta la temperatura normala a corpului.
^ sus

Cum va arata pielea mea fara tratamente ulterioare?
Correctia va dispare gradual pina cind pielea va arata ca inainte de tratament. Tratamentele ulterioare va ajuta sa va mentineti corectia.
^ sus

 

Copyright Dr. Andrei Martin - Toate drepturile rezervate!