Chirurgie estetica
Dr. Andrei Martin
Informatii chirurgie plastica
Proceduri chirurgie estetica
Noutati
Contact si programare

 
 

Chirurgia plastica ma poate ajuta?
Asteptarile mele sunt realiste?
Care sunt costurile?

Chirurgia plastica ma poate ajuta?

Chirurgia plastica si chirurgia estetica nu mai sunt astazi rezervate exclusiv oamenilor bogati, ci sunt larg accesibile in societatea noastra. Oricine doreste, poate acum, apeland la chirurgia plastica, sa faca pasi importanti pentru a-si imbunatati aspectul fizic si a creste increderea in sine.

In umea de astazi aparentele conteaza, iar decizia de a incerca sa rezolvi prin chirurgie plastica o problema care te deranjeaza sau care iti influenteaza viata intr-un anumit fel este extrem de sensibila.

Asadar, daca luati in considerare chirurgia plastica, este vital sa va examinati intai, cu atentie, motivele.

in primul rand este important sa apelati la chirurgia plastica pentru dumneavoastra si nu pentru a multumi pe altcineva. in al doilea rand, trebuie sa va ganditi daca asteptarile dumneavoastra sunt realiste. Un chirurg poate de exemplu sa va mareasca sanii sau sa va reconstruiasca un san, dar el nu poate sa faca miracole, sa atinga perfectiunea sau sa va rezolve automat toate problemele vietii.

Cei mai multi pacienti considera ca interventia chirurgicala le-a imbunatatit viata, in primul rand prin cresterea increderii in sine, capatata prin ameliorarea aspectului fizic.
^ sus


Asteptarile mele sunt realiste?

Acest site web va ofera informatii generale pentru a intelege procedurile inainte de consultatie si pentru a raspunde multiplelor intrebari legate de chirurgia plastica.

Este foarte importanta o abordare corecta a chirurgiei plastice. Fiecare pacient si fiecare caz este diferit si unic. Unii pacienti sunt mai sensibili, altii suporta mai usor durerea, vindecarea poate dura mai mult pentru anumiti pacienti sau cicatrizarea poate fi de slaba calitate.

Pacientul trebuie sa fie bine informat despre procedeul propus dar in acelasi timp sensibilizat si realist asupra situatiilor care nu pot fi anticipate, existand factori limitativi in fiecare caz, cum ar fi de exemplu varsta, elasticitatea si textura pielii, starea generala de sanatate etc. Practic pacientul trebuie sa inteleaga si sa accepte ca, toate interventiile chirurgicale sunt insotite de un grad de incertitudine si de riscuri, si de aceea nu se pot acorda asigurari sau garantii asupra rezultatului interventiilor.

Chirurgul poate refuza efectuarea operatiei daca pacientul nu este realist in asteptari asupra rezultatului postoperator posibil de atins.
^ sus


Cat ma va costa?

Astazi standardele practicii sunt foarte ridicate si este nevoie de ani de experienta si foarte multi bani cheltuiti pentru invatare, deci chirurgia plastica nu poate fi ieftina!

Pretul interventiiei chirurgicale se stabileste la consultatie, individual, fiind direct proportional cu gradul de complexitate al interventiei si include toate cheltuielile legate de chirurgie, anestezie, ingrijire postoperatorie, medicamente, pansamente si doua consultatii postoperatorii.
^ sus

 

Copyright Dr. Andrei Martin - Toate drepturile rezervate!